Äntligen är han här!!

Nu är han äntligen här oss mig=)
Helt undebart väntade en helt onödig vecka till. Han skulle ha vart här den 17 april men pga askmoln från island som blåste åt fel håll vid fel tillfälle gjorde att flyg vart inställda och flygplatser i norra europa stängde så ingen kunde varken flyga in eller ut=(
Så jag eller rättare sagt vi har haft väldens strul med både resebolaget och TK.
Bolaget vart jag ganska less påredan på 4:e dagen efter att Orhans flyg vart inställt. TK var dok hjälp samma och fixade ombokningen så han kom iväg. och de tackar och bockar vi för.
Bolaget har inte ens hört av sig än så jag börjar fundera på om hembiljetten fungerar eller inte.
men de struntar jag i just nu för nu är e att umgås med älsklingen i flera dagar.

Ha de bra

//: Angel Anay

En lång väntan fortfarande

Fortfarande en lång väntan. Man ser en ljuset i tunneln nu verkar de som men man vet inte med säkerhet att de kommer att hålla i sig, men de är en bit på vägen. Men fortfarande inte hört nånting från bolaget om biljetten vilket är helt tokigt. Det har gått mer än 24 timmar nu så hör de inte av sig imorgon då vet jag inte om de kan kallas för nått bra bolag.
Jag har slitit ihjäl mig sen i torsdags när de kom att flyg har ställts in och flygplatser stängts.
Så jag har inte sovit många timmar eller ätit så mycket under dessa dagar.
Har kollat upp varenda uppdatering om flyg och allt annat som har med detta askmoln att göra.
Men i natt fick jag i alla fall sova och så lite pigare är jag men inte så mycket mer.
Nu blir de att kolla läget i turkiet och mannen  och se vad de säger där nere om detta.



Fortsatt Stängt

Då var de fortsatt stängt i Norra Europa pga askmolnet. Det har resulterat i kaos och kaos här hemma.
Kl är nu 0547 och jag har vart vaken en timme nu för att ta reda på vad som gäller hos både TK och de resebolaget. Men allt är ett stort kaos. så man får inte några direkta svar.

TK här har man inte kunnat get några direkta svar om flyget skulle gå eller inte. utan där sa de bara att ring lite senare för att kolla igen. Hursvårt kan de vara?! TK hade redan ställt in flera flygsträckor norr ut men just vårat flyg visste de inget om hur de skulle bli med de. Här får en luddig information de ger alternativen att boka om eller avboka helt men de ska man ta via resebolaget

Resebolaget är består av luddig information som man inte förstår mycket utav. Här får vi meddelande om att kolla med flygbolaget , som i de här fallet är TK, om vad som gäller för av-/ ombokning. Så nu har vi gjort så mycket vi kan om info och andra grejer.

Flyget är inställt. TK får man inte mycket info bara kontakta resebolaget.
Till resebolaget har vi nu skrivit ett mail och sedan gjort som de velat genom alla mail vi fått om hur vi ska gör med biljetten som i detta fall gäller min karls flygresa hit till Sverige. Så nu är de bara att vänta och se vad som händer.
Nu ska jag försöka få lite mer ömn men de lär nog inte gå så bra.

Mer kommer under dagen om hur de går..

Vet de eller vet de inte?!

Jag man kan ju fråga sig hur de egentligen är. Är flygen iställda eller inte?!
Vi har försökt fått info om hur vi ska gå till väga när flyget blir inställt.
Bolaget som sålde biljetten hänvisar oss till flygbolaget om ombokning och avbokning.
Men flygbolaget hänvisar oss tillbaka till bolaget som sålde biljetten.
Hur är de där???
Fick tala men en tjej som ville ha nånting om bolaget biljetten kommer ifrån och vad jag visste om hela situationen. Fick då förklara för henne attt de hänvisar oss till Turkish airlines men vart lite osäker på att  de gick fram helt och hållet. Men lite vart löst i alla fall men inte flyget.
Är de inställt eller inte???
TK kan inte säga säkert att de kommer att bli intällt just de flyget. vilket jag tycker är konstigt med tanke på att alla andra destinationer som TK flyger till i askmolnsområdet, är inställda men inte flyget från antalya till arlanda vilket verkar lite skumt.
Får se om ett par timmar när Orhan befinner sig på flygplatsen.

Fort. följer.

Fortfarande inställda flyg

Fredag och sista dagen innan älsklingen skulle komma men inte då. Flygplatserna är stängda och de blåser fortfarande åt fel håll. Ingen vet vad som händer riktigt. Orhan ringde till TK och frågade om flyget var inställt men i dags läget kunde de inte säga om de var inställt eller inte. Så han ska ringa tillbaka i kväll igen och se vad de säger. Kan de inte säga nått då så får han troligen åka till Antalya i alla fall och sen se vad som händer därifrån. Kommer han inte till Sverige kansek han kan åka till närmaste flygplats nånstanns så får jag åka med bil och hämta honom, men de vet jag inte om han kan göra. Man vet ingenting just nu med nått. Men jag hoppas på de bästa att de blåser mot Nordpoolen  eller västerut och ner över atlanten. Det har öppnat luftrummet  från gävle och upp till kiruna men de hjälper inte oss så mycket just nu.

Fort. följer

Inställda flyg!

De som var så bra början på dagen tills man fick reda på att flygplatserna stänger pga av vulkanutbrott  på island och att de blåser åt fel håll. Nu kunde de inte bli värre. Hade bara 2 dagar kvar och så kommer de här bakslaget som vi inte behöver. De e svårt redan som de är att vara långt ifrån varandra. Nu när allt var klart så kommer detta bakslag. Har försökt få tag på flygbolaget men de har stängt för dagen hur de nu kan göra de när de blivit så här. så förhoppnings viss så kan de öppna på lördag men de är väl för mycket att hoppas på just nu.
Vi vet inte hur vi ska göra. Ingen vet hur länge de ska vara så här och på värka flyg. Blir det under en längre period eller blir de bara nån dag? Ingen vet nånting. Kan inte vinden bara vända håll.
Gått och väntat på den här dagen länge nog nu och så händer detta.
Har stora ideer på att snart ta bilen ner bara för att.
De ser ju inte så ljust ut när de säger att de kan ta månader då blir man inte så jäkla glad.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.

Fortsättning följer...


RSS 2.0