Bara några timmar kvar!

Nu är de bara timmar kvar innan jag lämnar sverige för varma Alanya. Det ska bli så skönt. För hoppningsvis så blir jag frisk också. Låter som en hel karl just nu, men de går över. Får ta och dricka nått starkt. Nu sitter jag bara och väntar på att tiden ska gå lite fortare så man får åka idag. Åker buss från Örebro kvart i 2 i natt till Arlanda. planet går halv 7 i morgon bitti. Kommer vara  riktigt trött imorgon kväll, men kommer dok inte komma i säng förens på torsdag morgon. Förhoppnignsvis så får jag tag på en dator där nere så jag kan blogga lite om tiden som jag är där så alla här hemma kan läsa hur jag har de. Nu ska jag fixa lite här hemma.

Vi hörs alla guld värda vänner.

//: Angel Anay

2 Dagar kvar

2 dagar kvar, JIPPI!!! Helt underbart. I morgon natt bär det av med buss till arlanda. Längtar massor. Har idag packat klart efter mycket om och men. Brukar vara klar långt innan men den här gången vart de lite senare än vanligt.

Har gott bra med frigo hos pettson. Det busar mest hela tiden och tar micro pauser ibland. Det är bra att de har kul. Lotta lär väl inte somna på direkten kanske men till slut så.

Var över till en kompis här på eftermiddagen och betalade av min lilla skuld. köpte ett par ny snygga högklackade skor av henne för att hon inte kunde ha de pga fel storlek. Vi hade de mycket trevligt. Nä nu ska jag ta och åka och hämta min syster. Vi ska åka och hämta mamma på jobbet.

Natti natti

//: Angel Anay

3 dagar kvar och att inte tala om att vi får ta det en annan dag...

Äntligen är det väldigt nära nu. Längtar så. Var iväg med min kisse frigo till Lotta. Där ska hon bo ett tag medans jag är borta. Hon kommar ha de så kul. Det kommer jag också att ha när jag kommer ner till Alanya.

Vart lite förbannd idag över att en viss person, jag dok inte kommer nämna vid namn, inte hörde av sig i tid om att jag har glömt eller att vi kan väl ta det en annan dag istället. Personen i frågan visste att jag skulle komma förbi senast 4 idag på eftermiddagen. Först sände jag ett sms och frågade, men fick dok inget svar tillbaka. I hela 2 timmar ringde jag, men fick inget svar. Så jag struntde i det och åkte hem, utan att sända i väg ett sms om att jag gjorde de.

Nä nu ska jag gå och fixa lite här hemma.

//: Angel Anay

4 dagar kvar

4 DAGAR KVAR och så har man blivit förskyld, inte bra. För hoppnignsvis så är jag frisk tills jag ska åka, men de börjar ge sig redan så hoppas på de bästa. Just nu låter jag som jag vet inte vad. Mer varmt att dricka så. Nu mer än nånsin så har jag panik. är inte klar fortfarande med packningen. Not good! Håller på nu och fixar. Hoppas damerna har de bra i solen. Hoppas jag får soliga dagar och njuta av. Sen får jag ju träffa min älskling. Saknar han mest av allt nu. Älskar dig!

Den här lördagen vart ju inte riktigt som jag tänkt mig, men men. Får ta det i morgon istället vilket redan är bestämt. Ska åka iväg med min kisse Frigo till sin man Pettson i Gyttorp. Där ska hon bo medans jag är i Alanya där är hon alltid när jag är borta länge. De har alltid lika kul, busar som 17.

Nä nu ska jag ta tag i allt här hemma.

Ha en trevlig lördag.

//: Angel Anay

7 dagar kvar

7 dagar kvar äntligen är dagen snart här. YEAH!! Har fortfarande inte kommit nån vart med min packning. Helt makalöst. Men snart så lär jag packa klart. Saknar min älskling jätte mycket. Får se om jag kommer åt en dator när jag är borta så jag kan berätta lite hur jag har de när jag är i Alanya. Ska försöka göra mitt bästa att få tag på en dator. Hoppas jag inte blir förskyld nu bara, känns som så. Halsen gör lite ont. Ska klara mig. Fast de händer alltid nått när jag ska till eller är i Alanya. Första gången skar jag upp under foten på stenar så jag gick men bara en strumpa på mig, såg ju dok lite roligt ut men vad gör man inte. Andra resan fick jag tandvärk men gick över efter nån dag. Tredje resan hade jag feber i 2 dagar, var dok inte så kul. Var ganska jobbigt när det var så varmt. Sist jag var ner så hade jag skadat knät 1 månad innan. Så jag var rädd för att jag skulle trampa snett eller ras ellre nåt annat. Hade lite ont efter mina promenader men men.  Hoppas de inte blir nått den här gången.

Ha en forstatt underbar kväll

//: Angel Anay

9 Dagar kvar

Har inte skrivit på ett tag nu, men haft lite att göra. Nu är det äntligen bara 9 dagar kvar innan jag får träffa min älskling igen. Ska bli skönt och komma här ifrån. Behöver de just nu. Idag har de vart mycket att göra. Först köra min mor till jobbet i gyttorp klockan halv 5 i morse, sen hem och sova 2 timmar till. Sedan lämna över bilen till min syster. Har vart och torkat golvet i sport hallen med min far så  de blir lite fäste. Det var väldigt mycket fluggor i hela hallen. Sen har jag försökt att fixa lite här hemma, städa, plocka på kontoret som förhoppningsvis blir ett annat rum så småning om och packa resväskan. Kommer knappt nån vart med de. Försöker så gått jag kan. Nu ska jag ta och titta på tv en stund till sedan gå till sängs ska upp i morgon  igen och köra min mor till jobbet.
Ha en trevlig kväll.

//:Angel Anay


12 dagar kvar

12 dagar kvar så bra. Nu har de börjat ta form med packandet. Det går dok inte fort, sakta men säkert. Så nu är de inte långt borta. Ska bli skönt coh mycket trevligt. 14 dagar med sol och bad och hemfärd den 15 dagen. Helt underbart. Vill vill vill nu... Saknar allt just nu när det inte är långt kvar. Mest är jag där för att träffa Tuncay. Hade en ren tur bara när jag träffade honom för 2 år sen, hösten 2007. En lycko träff helt enkelt. Efter de har jag vart ner ett antal gånger nu. Men som jag skrivit tidigare Alanya är som mitt andra hem och trivs jätte bra där nere. Nu har klockan hunnit blivit tolv och ska nu gå till sängs. Det blir en marknads dag i morgon i Lindesberg och sen så blir det att öppna upp "Taxi Annica" på kvällen.  

God natt

//: Angel Anay


15 dagar kvar

Äntligen är de bara 15 dagar kvar. Längtar så mycke. packade lite för några dagar sen men kom av mig med annat så nu måste jag ta tag i de hela igen. Inte mycket kvar av dagarna ska bli så skönt att få slappna av och bara njuta och få glöma allt här hemma för ett tag. Just nu är de mycket som snurrar. Nu ska jag äntligen snart fara till mitt andra hem Alanya.





Se den magnefika solnedgången från borgen. Äta god mat och dricka gott.
Blir inte helt solo. På dagarna har jag 2 äldre damer som är nere och på kvällarna har jag Tuncay.
Helst skulle jag ha åkt igår, men men. Ska bli riktigt trevligt att träffa alla vänner och bekanta igen.
Det är alltid lika trevligt.

H en trevlig kväll!

//: Angel Anay


Herregud!

Herrejösses vilket tv-program, svenska hollywoodfruar. Vem har kommit på de?! Jag satt mest och höjde på ögonbrynen. Bara för att man har pengar ska man inte tro att man kan göra som man vill. Visst man kan köpa allt och una sig de mesta men nånstanns måste de ju finnas nått under skalet eller är de bara dollar tecken i huvudet. In se dem blir inte yngre, hur mycket de än håller på med botox och andra konstigheter. Lärt sig koka kaffe för ett år sen, come on, det är inte svårt. Jag dricker inte ens kaffe och jag vet hur man gör. Säger bara en sak det finns bättre program. 

En rolig kväll i goda vänners lag

Helgen vart lyckad än då. Hade riktigt trevligt i går. Vart lite tidigt i morse, halv 5 då skrek kudden på mig.
Fullt ös var de igår i goda vänners sällskap. Körde först min syster till örebro och åt och handlade. När jag var på väg hem tänkte jag på min ex grannar i gyttorp. Så jag ringde upp och kollade om de var hemma så jag tog rakt över rondellen istället för att åka hem. Var så välkommen så. Vi hade rikitgt trevligt och väldigt kul =) Linda och tomas har en lite kisse som är så söt han låg mest på min hylla och sova och busa som 17 med allt och alla. Så han var ut slagen sen. Tittade på film, en parodi på " American pie" fast åt andra håller " Another gay  movie" herrejösses vad vi skratta. Efter de så såg vi en action rulle ( vad den hette kommer jag inte ihåg) det var bara de att den action rullen vart mer som en komedi för att personen i filmen käkade morötter och de hade de till nått annat i filmen innan. Lotta lär inte äta morötter på ett tag=). Det var mycket i den filmen som vi assosierade till filmen innan, inte bra. det var lite kort om går dagen.
Ha en fortsatt trevlig söndag.

//:Angel Anay

20 dagar kvar

Nu var de bara 20 dagar kvar och jag har börjat packa lite blir lite mer senare. Måste leta fram det jag ska ha med mig och det  brukar bli de vanliga för utom att de blir att packa ner lång byxor och lång tröja. första gången jag måste dra på de ner till ett varmt land. Känns lite konstigt faktiskt. Blev inte så mycket skrivet idag så jag bjuder på en bild.


Den här är tagen på Sealanya med goda vänner. här var vi och snorklade bland fiskarna och kollade på delfinerna. Det var dok ny öppnat när vi var där i September 08 så de fick mata fiskarna för att vi skulle kunna se dem och vattnet var fortfarande grumligt. men annars så var de riktigt kul. Anna (längst till höger) badade med delfinerna.

//: Angel Anay

21 dagar!

Jaha då var det bara 21 dagar kvar =) Det är kanon bra. Saknar min ängel jätte mycket och kommer att bli bättre. Var och hämtade ut lite pengar så de är klart tills jag åker. Nu är det bara packningen kvar och jag börjar få lite lätt panik över de. Vid de här lagat brukar jag vara klar eller brukar vara klar väldigt tidigt innan, men nu har jag inte äns börjat. Hur ska detta sluta. Ska försöka ta tag i de imorgon. Nu är det dax för lite korsord innan det är dax att sova.

God Natt allihopa!

//: Angel Anay

Alanya mitt andra hem

Satt och titta igenom min foton på datorn och kom fram till de som är tagna första gången jag och min älskling, Tuncay, träffades. Jag skinner upp som en sol när jag tänker tillbaka och på alla andra stunder vi haft i snart 2 år. Jag bara älskar dessa stunder och fler kommer de att bli. Nu är de inte långt kvar. 24 dagar. Längtar så mycket.
Skönt att få komma här i från ett tag och samla nya krafter. Alanya here I come! Alanya är mitt andra hem.Trivs verkligen där, sen första gången jag var där. Lugnet, människorna, naturen, staden vad mer ska jag säga. Det finns inte ord för mig att sätta. Jag får sånt lugn. Kan verkligen slappna av och njuta av till varon och självklart av att jag är tillsammans med Tuncay också. Har många vänner där som jag har träffat under åren både från Turkiet och från andra hörn i världen. Det tycker jag är trevligt. De senaste gångerna har jag åkt själv ner och vissa frågar hur jag vågar själv?! Fösta gången jag for solo ner var en resa i sig var lite nervöst men det gick faktiskt bra. Kunde gå där och flanera i min egna lilla värld utan att alla drog i en. Jätte skönt och ibland så är de ju nån som stoppar mig och vill sälja nått men oftast så går de smidigt att bra säga några rader och sen gå utan att köpa nått. Alla ställer samma frågor så jag kan nästan svara på alla frågor innan de har ställt dem till mig. Men de som jjag verkligen har funderat på är att vissa där tycker jag ser turkisk ut!? Det har jag fråga kompisar här hemma om de tycker att jag ser turkisk ut, men nej. Så jag vet inte hur det kommer sig. Ganska roligt är det ändå. Har hänt ett par gånger att de har stoppat mig och sen börjat tala turkiska med mig och min turkiska är inte bra ska tilläggas. Sorry burkar jag säga att tala om att jag inte talar turkiska. Då ber de om ursäkt och börjar tala på som sjutton fast dok på engelska. Så jag tycker verkligen att Alanya är en go stad med mycket att erbjuda. Så åk dit nån gång. Har en hel del att berätta och olika förslag vad som finns och vart man ska gå när man är där vart man inte ska gå.


Här är en vy över hamnen och östra sidan av Alanya.
I hamnen finns de mesta Alanya har att erbjuda. Shoping, restauranger, discoteken ligger på rad.
Vill ni har förlag så är de bara att skriva.

Ha en fortsatt trevlig dag!

//: Angel Anay


En evig väntan!

Den eviga väntan på att dagarna ska gå mycket fortare. Har gott ganksa fort ändå men inte tillräckligt.
Att dagen ska vara så långt borta. Får tål modigt vänta på dagen D. Sen kan jag bara njuta och bli om pysslad av den jag verkligen saknar allra mest just nu, Tuncay. Han är mitt allt och saknar honom massor. Har inte träffats på flera månader. Sist vi sågs var i maj. Jag bara njuter för stund för sen vet jag vad som väntar när jag kommer hem igen. För er som inte känner mig och som läser detta så är de så att min blivande man bor i Alanya, Turkiet. Då kan man tycka de är lite väl långt bort. Visst de är långt bort men de struntar jag i. Själv klart har det funnits och finns lite fortfarande stunder då det har och är jätte jobbigt att han är så långt bort. Vi har klarat det väldigt bra. Nu i september så blir det 2 år men firar de lite senare i år och nu är planen att vi ska gifta oss.
Där dyker de upp delade menningar om just att vi ska gifta oss. Efter vilket jag har sagt upp kontakten med vissa och vissa kan inte knipa igen näbben heller. Alla får säga vad de tycker men tycker de inte att de passar då får de vara. Sen finns de dem ända som  verkligen bryr sig och tycker de är bra. Jag tycker om min vänner, den lilla skara jag har, dem är guld värda.

Ha en fortsatt trevlig dag på er där ute på vågorna!

//: Angel Anay

Välkommen till min nya blogg!

Hej alla glada där ute!
Här kommer jag nu att skriva om de mesta som kan komma dyka upp i mitt lilla huvud,
men framför allt om saknade efter min älskade Tuncay som finns alldeles för långt bort ifrån mig
Det hoppas vi på att kunna ändra så småning om när allt går till väga.
Ni får ha de bästa och ta de lugnt!

//:
Annica


RSS 2.0